Schimbați contractul, sau prietenul!
Faptul că vă puneți astfel de întrebări este bine, pe de o parte, că sunteți prudentă. Pe de altă parte, dacă înainte de căsătorie vă gândiți la partaj, mă întreb cât de solidă va fi această căsătorie. Iar faptul că pentru prietenul dvs. mia aceea de lei este mai importantă decât senzația dvs. de securitate, mie îmi ridică mari semne de întrebare. Și, în final, a beneficia în continuare de mia aceea, în condițiile în care nu ar mai fi îndreptățit la asta - nu știu precis ce este cu ea -, fentând statul, mie îmi indică deficiențe de caracter.
Așa că, în final, urmați sfatul meu de la începutul mesajului. Nu uitați ce spune Murphy: ce începe bine se termină rău, ce începe rău, se termină și mai rău.
Vaitehovschi a scris:
Buna ziua,
Speta este in felul urmator, prietenul meu isi ia apartament dar nu sunt trecuta pe contract pe motivul ca el va pierde cei 1000 de roni decontati lunar, mentionez ca el lucreaza la stat si beneficiaza de un decont in valoare de 1000 ron.Ok, am inteles asta ca nu vrea sa piarda acesti banuti, dar si eu contribui lunar la creditul ipotecar.Intrebarea mea este in felul urmator, in cazul in care ne despartim exista vreun act doveditor sau ar trebui sa fac eu la notar impreuna cu el o declaratie precum ca particip si eu la cheltuielile casei, ca sa nu raman totusi cu ochii in soare.
Astept raspunsurile d-voastre.
Multumesc!