avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună seara! Dispoziția primarului de la sfârșitul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună seara! Dispoziția primarului de la sfârșitul mandatului ...

Bună seara!
Dispoziția primarului de la sfârșitul mandatului prin care sunt delegate atribuțiile de secretar general unei persoane mai este valabilă la începerea mandatului noului primar?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Andreea.2024 , utilizator 12:24, 31 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este valabila pana la modificarea acesteia de catre noul Primar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt delegate atribuțiile ori este promovată temporar o persoană pe funcția de secretar general? Dacă este promovare temporară, aceasta este valabilă pentru perioada pentru care a fost dispusă (inclusiv pe mandatul noului primar). Dacă este delegare de atribuții, ținând cont că nu sunt atribuțiile primarului, ci sunt aferente unei funcții publice de conducere vacantă din cadrul aparatului de specialitate, durata delegării trebuie prevăzută în interiorul dispoziției respective. Doar delegarea atribuțiilor primarului către alte persoane încetează automat la finalul mandatului acestuia.
Mulțumesc!
Persoana în cauză nu este promovată temporar ci doar i-au fost delegate atribuții prin dispoziție lunară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare atributii secretar de comuna janina drula janina drula buna seara as dori sa stiu daca atributiile unui secretar de comuna pot fi delegate unei alte persoane din cadrul acelei institutii care nu indeplineste ... (vezi toată discuția)
Delegarea say say Dragii mei Codul Muncii vorbeste de delegare. Este vorba de delegarea in alta localitate sau delegarea de atributii, gen numire pe un post de conducere cu ... (vezi toată discuția)
Functie publica de conducere aneta-aneta aneta-aneta Pot fi numita intr-o functie publica de conducere daca am doar 1 an si 6 luni vechime in functie publica de executie clasa I.? (vezi toată discuția)