avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara . Este vorba despre o adoptie a unui major ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara . Este vorba despre o adoptie a unui major care in ...

Buna seara . Este vorba despre o adoptie a unui major care in perioada minoritatii sale a crescut in familia care intentioneaza sa-l adopte , viitorul adoptat avand varsta de 37 ani . Din cate am inteles va fi necesara proba cu martori -doi la numar . Aici vine intrebarea mea - Prietenii din copilarie al celui ce urmeaza a fi adoptat respectiv a adoptatului ar putea fi admisi ca martori ? Sau sunt admisi ca martori doar prietenii adoptatorului care au cunoscut viitorul adoptat? Tin sa mentione ca atat prietenii adoptatorului cat si cei ai adoptatorului cunosc atat adoptatorul cat si adoptatul prin faptul ca prietenii adoptatului au copilarit impreuna iar prietenii adoptatorului sunt persoane sub ochii carora adoptatul a crescut . Nu stiu cat de bine am reusit sa ma fac inteles insa as aprecia daca m-ar ajuta cineva .Va multumesc

Alte discuții în legătură

Evacuare copil major din casa CristinaMaria94 CristinaMaria94 Buna ziua, am o problema la care am nevoie de ajutor. Prietenul meu a fost adoptat de o familie la varsta de 10 ani de catre o familie nu prea iubitoare. in ... (vezi toată discuția)
Adoptie Herminia Herminia Buna ziua. As dori sa aflu cum ar trebui sa procedam in cazul in care tatal meu vitreg vrea sa ma adopte, in conditiile in care eu am deja 26 de ani. Mama ... (vezi toată discuția)