avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua, Am un proiect cu fonduri europene pe ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua, Am un proiect cu fonduri europene pe măsură 6.3 ...

Bună ziua, Am un proiect cu fonduri europene pe măsură 6.3 și urmează sa dețin funcția de viceprimar și trebuie sa renunț la PFA și trebuie sa dau bani încasați înapoi se pot reesalona. Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate ani catalindumitrele catalindumitrele Buna ziua, am un prieten care are un PFA care a obtinut fonduri europene pe agricultura. Vreau sa stiu daca poate fi consilier local intr-o localitate rurala ... (vezi toată discuția)
Alte venituri pe perioada concediului de ingrijire copil lauraoradea lauraoradea buna ziua. va rog sa ma ajutati intr-o problema. am accesat fonduri europene pe masura 141. proiectul mi-a fost aprobat de 2 sapatamani. ca sa pot sa ... (vezi toată discuția)
Spor membru echipă fonduri europene - primarie krom6 krom6 Am o nelămurire, este legal să primească un salariat o majorare (25%) pentru implementare proiect din fonduri europene, dacă are gradatia 5 (coeficient ... (vezi toată discuția)