avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ion Gageanu Talmaciu,Sibiu. Ce sa fac daca am facut 2 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ion Gageanu Talmaciu,Sibiu. Ce sa fac daca am facut 2 cereri ...

Ion Gageanu Talmaciu,Sibiu.
Ce sa fac daca am facut 2 cereri pentru solicitarea Carnetului de munca la Casa de Pensii Sibiu si nici dupa a doua cerere nu am primit Carnetul de munca pe motiv ca nu-mi gaseste dosarul de pensie. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:54, 27 Octombrie 2024
Depuneti o sesizare la CNPP /Ministerul Muncii.
Am depus.Ei au trimis o adresa catre Casa de Pensii Sibiu si nu am primit nici un raspuns.Deci este ca atunci cand nu am sesizat nimic la CNPP.
Asa este , CNPP si Casele Teritoriale raspund greu sau deloc la solicitari ..depuneti la Ministerul Muncii si explicati-le situatia , inclusiv ca v-ati adresat CNPP si rezultat zero.
Carnetul de munca se elibereaza la cerere, sub semnatura.
Sa probeze acest lucru.
Sunteti pensionar ?
Utilizatorul a mentionat ca a facut deja 2 cereri ...

Alte discuții în legătură

Stagiu cotizare pensie confirmat de casa de pensii niccu niccu Buna ziua, asta spune legea:Art. 50 (1) Stagiul de cotizare se certifica asiguratilor, din oficiu, o data la 2 ani, de CNPP si de casele de pensii ... (vezi toată discuția)
Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci ... aenimnairam aenimnairam Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci cand va incepe recalcularea din 2024 ? (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare pensie de stat sorineldobre sorineldobre am obtinut de CNPP stagiile de cotizare si punctajele realizate pt. perioada 2002-2012 . imi puteti spune de unde pot obtine acelasi lucru pt. perioada 09. ... (vezi toată discuția)