avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna seara! Aș avea nevoie de câteva clarificări ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna seara! Aș avea nevoie de câteva clarificări legate de ...

Buna seara! Aș avea nevoie de câteva clarificări legate de rezilierea unui contract de inchiriere a unui apartament! Întrebarea mea este : o data ce am facut cererea la ghișeu este suficient atât sau va trebui sa completez și să introduc datele si online? Va trebui sa modific cumva declarația unică estimată sau nu ? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Bună seara, as dori câteva clarificări legate de declarația ... marcus& marcus& Bună seara, as dori câteva clarificări legate de Declarația Unică rectificativă 2024; 1.care este termenul limită ? 2.va expun pe scurt cazul meu ? - ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. ... victormac victormac Bună ziua, Doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. Acesta îmi cere înregistrarea contractului la ANAF pentru al putea deconta chiria. ... (vezi toată discuția)
Cum pot solutiona problema mea? carmen silva carmen silva Buna ziua, am inchiriat la finele anului trecut un apartament unei persoane fizice. Bineinteles ca am facut contarctul de inchiriere la Finante, declarand ... (vezi toată discuția)