avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am un teren din anul 2011 pe care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am un teren din anul 2011 pe care este construita ...

Bună ziua!
Am un teren din anul 2011 pe care este construita o terasa suspendata. Aceasta terasa dorim sa o închidem, dar când am cerut aviz de la compania de electricitate, au spus ca nu pot da aviz favorabil deoarece pe sub teren trec cabluri de electricitate de joasa tensiune. Eliberează acel aviz doar dacă deviem acele cabluri pe cheltuiala exclusiv a noastră. Ce se poate face în acest caz având în vedere ca terenul este proprietate privata?

Alte discuții în legătură

Aviz amplasament electrica Cip83 Cip83 Va rog sa ma ajutati daca puteti.Am un teren pe care doresc sa construiesc o hala metalica,am obtinut toate avizele mai putin cel de la electrica din cauza ca: ... (vezi toată discuția)
Cablu electric pe teren Numaratoare Numaratoare Buna si multumesc anticipat de raspuns.Am un teren de 600 m pe care doresc sa contruiesc P + 1 dar pe o diagonala trece un cablu electric de la stilpi de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua comunitate, am mostenit o proprietate de la bunicii ... Benyr Benyr Bună ziua comunitate, am mostenit o proprietate de la bunicii mei iar pe această proprietate se află un stâlp de electricitate de joasă tensiune de la ... (vezi toată discuția)