avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie, Eu locuiesc in casa bunicului meu. Sotia lui a decedat in urma cu 11 ani, iar succesiunea bunicii nu a fost facuta. Am fost la notar cu gandul sa fac un contract de intretinere cu bunicul, insa am aflat ca mai intai trebuie sa fac succesiunea de la bunica catre bunicul si cei doi fii (tatal si unchiul meu), care nu mai sunt in viata, dar erau atunci cand a murit bunica. Tatal meu avea un imprumut la banca neachitat de multi ani, exista sansa ca banca sa ia casa atunci cand succesiunea ajunge la tatal meu sau pot face fara probleme contractul de intretinere cu bunicul?
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2024
Georgiana999999, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:25, 27 Octombrie 2024
Trebuie sa dezbateti 3 mosteniri: a bunicii, a tatălui dvs și a unchiului.
Iar dacă mama a murit după tata și soția unchiului, a murit după unchiul, deja sunt încă 2 moșteniri.
Adică 5 în total.
Da, exista șansa ca banca sa va execute pentru datoria tatălui.
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa bunici. 2 din 6 copii ai acestora sunt decedati Ica23 Ica23 Buna seara. Am cateva nelamuriri legate de o succesiune ce dorim sa o dezbatem. Parintilor mei le-a ramas “mostenire” (buncii au impartit tot ce aveau in ... (vezi toată discuția)
Despre mosteniri , succesiuni nasobraznic nasobraznic Buna seara. Tatal meu decedat acum 3 ani. Trebuie da fac succesiunea dupa casa lui parinteasca. In accea casa au stat (parintii.lui Amandoi decedati) si acum ... (vezi toată discuția)
Sucesiune stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am o nelamurire daca vreti sa ma ajutati va rog ,,,avem o mostenire de la bunici ,,ei sunt decedati amindoi au 5 copii in urma cu ani de zile au ... (vezi toată discuția)