avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mobbing la locul de munca De doua saptamani sunt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mobbing la locul de munca De doua saptamani sunt constant agresata ...

Mobbing la locul de munca

De doua saptamani sunt constant agresata verbal la locul de munca, de catre un nou manager. Acest manager nu accepta alte opinii, nu poate sa asculte cand oricine are ceva de spus. Ridica tonul pt a face cealalta parte sa taca si toti sa accepte ceea.ce afirma el. Nu se intampla doar cu mine, ci cu toti subordonatii sai. Incearca sa intimideze, sa te faca sa ti fie frica si sa nu mai ai nimic de spus. Cum as putea proceda pentru a opri aceste tip de comportament?
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 09:38, 28 Octombrie 2024
Buna ziua,
In opinia mea, puteti formula chiar si o sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni itm irina_trusca irina_trusca Buna ziua, Sunt in somaj si in incercarea de a ma angaja am dat peste urmatoarea situatie: la o firma care se ocupa cu producerea de incaltaminte mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Insulte, ton ridicat si comportament necorespunzator ceo companie it userDinIT userDinIT Sunt angajat al unei companii romanesti de IT si voi descrie mai jos situatia pentru care cer o parere legata de ce pot face mai departe . De aproximativ 2 ... (vezi toată discuția)
Mobbing profesional ionel-s ionel-s Buna ziua. Sunt obiectul mobbing-lui profesional la servici. Nu are rost sa va descriu situatia.. Practic ceea ce patesc reproduce cu fidelitate definitia ... (vezi toată discuția)