avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratii ANAF dupa radierea PFA-ului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratii ANAF dupa radierea PFA-ului

Buna ziua!
Zilele trecute am primit certificatul de radiere al PFAului de la ONRC. Stiu ca in 30 de zile de la eliberare se depunde DU dar m-am confruntat cu o problema.
Am descarcat DU 2023-2024, am introdus datele personale si am mers sa completez la estimare 2024 bifand "rectificativa". Problema este aici: venitul este mai mic decat cheltuielile si imi da eroare. Cum trebuie sa procedez? Inafara de DU mai trebuie alte declaratii depuse?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
Ovidiu Cozma, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratia unica rectificativa pentru inchidere pfa + incasat dividende alex_mihai1124 alex_mihai1124 Buna ziua! Saptamana aceasta am inchis PFA-ul (la norma) si urmeaza sa depun DU rectificativa ca sa recalculez norma. Norma era 45.000 iar recalculata vine ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pentru pfa activ dupa 25 mai 2023 Sebescian Sebescian Buna ziua, Pentru un PFA suspendat activat dupa data de 25 mai 2023, cum se declara veniturile pentru 2023? Avand in vedere ca pentru 2024 se face estimat, ar ... (vezi toată discuția)
Rectificativa 2023 alin_avg alin_avg Buna ziua, Am depus declaratia unica pe 2023 bifand doar capitolul 1 (finala pe 2022) fara sa ma ating de capitolul 2. Veniturile au fost din dividende, ... (vezi toată discuția)