Buna ziua!
Zilele trecute am primit certificatul de radiere al PFAului de la ONRC. Stiu ca in 30 de zile de la eliberare se depunde DU dar m-am confruntat cu o problema.
Am descarcat DU 2023-2024, am introdus datele personale si am mers sa completez la estimare 2024 bifand "rectificativa". Problema este aici: venitul este mai mic decat cheltuielile si imi da eroare. Cum trebuie sa procedez? Inafara de DU mai trebuie alte declaratii depuse?
Multumesc!
Rectificativa 2023
alin_avg
Buna ziua,
Am depus declaratia unica pe 2023 bifand doar capitolul 1 (finala pe 2022) fara sa ma ating de capitolul 2. Veniturile au fost din dividende, ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.