avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Procedura de schimbare teren extravilan - pășune de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Procedura de schimbare teren extravilan - pășune de deal în teren intravilan

Am cumpărat în 2016 un teren extravilan - pășune în zonă deluroasă oarecum la periferia unui sat. Este cu acces la stradă, iar pe partea opusă sunt construite case dintotdeauna. Aș vrea să îl schimb în intravilan ca să pot construi pe el o casă. Ați putea să-mi dați informații despre procedura necesară? Cui ar trebui să mă adresez? Ce acte sunt necesare și ce costuri implică? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:05, 30 Octombrie 2024
Faceți un PUZ pe care îl depuneți spre aprobare la secretarul Consiliului local. Atenție! Consiliul nu e obligat să-l aprobe. Știu persoane care au așteptat 10 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Pug-ul tine loc de puz si/sau pud? Cooman Cooman Buna ziua. Doresc sa cumpar o parcela de teren intr-un sat in plina dezvoltare langa Cluj-Napoca, Campenesti mai exact. Proprietarul mi-a prezentat un CF, ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)