avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am facut apel pentru cheltuieli de judecata ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am facut apel pentru cheltuieli de judecata neacordate ...

Buna ziua! Am facut apel pentru cheltuieli de judecata neacordate la fond. Apelul a fost respins pe motiv ca nu era calea corecta de atac pentru obtinerea acestor cheltuieli. Dupa aceea am facut recurs, care a fost admis.Caseaza in parte decizia din apel, cu trimitere spre rejudecare la tribunal. Vreau sa stiu cat v-a dura pana se rejudeca si daca trebuie sa fiu din nou prezent si daca am sanse sa recuperez aceste cheltuieli depuse pe toata durata procesului. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:21, 28 Octombrie 2024
Nu se poate estima un termen precis pentru rejudecare, fiind in functie de incarcatura instantei.

Nu este necesara prezeta dvs, putand angaja avocat sau solicita judecarea in lipsa.

Ca sa castigati trebuie sa va asigurati ca sunt la dosar dovezile acelor cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare cu trimitere daca am mai avut un recurs in proces? seldom seldom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Daca pe fond a fost constatata perimarea cererii de chemare in judecata, am facut recurs si am ... (vezi toată discuția)
Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? ... Narcisa_ Narcisa_ Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? Instanta de recurs ca retrimite spre rejudecare instanței inferioare? Recurenta a ... (vezi toată discuția)
Deciziile posibile luate de curtea de apel Ioana1919 Ioana1919 As dori sa stiu ce decizii poate lua Curtea de Apel intr-un proces civil in care prima instanta (Tribunalul Bucuresti) a respins ca neintemeiata actiunea ... (vezi toată discuția)