avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca sunt in CCC cu indemnizație, pot încheia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca sunt in CCC cu indemnizație, pot încheia contract de colaborare ...

Daca sunt in CCC cu indemnizație, pot încheia contract de colaborare ca manager de transport cu firme de transport, fără să-mi afecteze indemnizația ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dianatin , utilizator 23:56, 1 Noiembrie 2024
Conform REGULAMENTUL (CE) nr. 1071/2009 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN AL CONSILIULUI din 21 octombrie 2009:
Manager de transport inseamna o persoana fizica angajata a unei intreprinderi sau, in cazul in care respectiva intreprindere este persoana fizica, chiar persoana in cauza sau, in cazul in care se prevede in mod expres, o alta persoana fizica desemnata de intreprinderea respectiva prin contract si care conduce permanent si efectiv activitatile de transport ale intreprinderii respective;
..............

Angajarea se face in baza unui contract individual de munca, iar pe durata |CCC nu puteti avea venituri nete mai mari de 8 ori indemnizatia minima pe an calendaristic. Altfel spus, maxim 8 x 1.651 de lei = 13.208 lei net/an calendaristic.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manager transport - angajat/pfa/srl? MarinConstantin MarinConstantin Buna ziua! Avand in vedere ca in toate materialele legislative am gasit doar \"bucati de raspuns\" doresc sa intreb daca: Activitatea de Manager Transport ... (vezi toată discuția)
Manager transport marfă întreprindere pfa Livia Gabriela Livia Gabriela Bună seara, Pentru eliberarea licenței de transport marfă, pentru o întreprindere PFA, unde administrator este tatăl meu, manager de transport poate fi ... (vezi toată discuția)
Coordonator transport lili_lorint lili_lorint Buna ziua. Puteti sa imi spuneti daca o persoana fizica poate fi angajată part time in functia de coordonator transport? (vezi toată discuția)