avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare Salzburg, 25 euro. O platesc?...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare Salzburg, 25 euro. O platesc?...

Salutare. Am primit azi o amenda de parcare in Salzburg, 25 euro. Am gasit o sub stergator, desi eram parcat pe o straduta langa un gard, locuri destule, absolut niciun fel de indicator pe toata strada, nici marcaj pe jos, gard viu si padure langa, adica...nu deranja pe nimeni. Mi se pare abuziv. Fiind o amenda de primarie, nu de politie, ce se intampla daca nu o platesc? Poate veni prin ANAF si sa mi apara acasa la plata impozitelor, ca neplatita?! N as prea crede...Multumesc anticipat pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: cristibrad69 , utilizator 23:35, 29 Octombrie 2024
Daca nu platiti puteti fi executat silit. Se pot angaja executori judecatoresti romani, de catre primaria din Salzburg. Cand veti dori sa mai mergeti prin Austria, hartia cu amenda va poate astepta la granita.
Credeti...? Nu stiu ce sa zic, nu cred. Cat priveste asteptatu la granita...Pai e amenda data de primarie nu de politia din Austria

POPA GHEORGHE a scris:

Daca nu platiti puteti fi executat silit. Se pot angaja executori judecatoresti romani, de catre primaria din Salzburg. Cand veti dori sa mai mergeti prin Austria, hartia cu amenda va poate astepta la granita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocat in parcare terminus1 terminus1 Buna, pe o straduta, drum public, circulatie in ambele sensuri, masini parcate de o parte si de alta a strazii, iar de o parte si de alta a strazii sunt case, ... (vezi toată discuția)
Parcare neregulamentara (aproape de curba) - culpa comuna aleahimi aleahimi S-a intamplat duminica accidentul 21.07.2013. Un autovehicul a intrat in mine si a lasat bilet in geam \\\\\\"scuze ti-am avariat masina\\\\\\" si un nr de ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala mnkmnk mnkmnk Buna ziua, Daca am fost amendata intr/o parcare cu plata, a primariei cred, de politia locala pentru ca am parcat pe un loc pentru persoane cu dizabilitati, ... (vezi toată discuția)