avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cesiune persoana juridica - taxare avans incasat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cesiune persoana juridica - taxare avans incasat

Cesiune antecontract apartament persoana juridica.

Va deranjez cu o intrebare , doresc sa cesionez antecontractul pentru achizitia unui spatiu comercial in constructie catre alta persoana juridica , intrebarea este : daca PJ catre cine cesionez imi plateste sumele achitate de mine catre dezvoltaror pana la data cesiunii, acele sume sunt considerate venituri impozabile si datorez impozit pentru ele? Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: MIR80 , utilizator 16:04, 29 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare societate florentyna florentyna Buna ziua! Am si eu o stuatie pe care nu stiu sa o abordez. Asociatul unic al unei sicietati vrea sa cesioneze societatea unei alte societati. Societatea ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma liviusss liviusss Buna ziua! Am si eu o intrebare! Nu ma prea pricep la partile economice si legale date de cesionarea unei firme. Pe scurt, am o firma pe care am avut o ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile la contract cesiune Vilcu Gina Vilcu Gina Va rog sa ma ajute cineva!!! #-o In urma unei cereri de rambursare TVA de catre cedent, acesta in baza contractului de cesiune creanta a cedat catre cesionar ... (vezi toată discuția)