avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara ,m am confruntat cu ac pr:mașina soțului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara ,m am confruntat cu ac pr:mașina soțului a fost ...

Bună seara ,m am confruntat cu ac pr:mașina soțului a fost înmatriculată în România deși era sechestrată în Italia fără să știm .Este ilegal să circul în țară ,și ce am putea face.Va multumesc

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu daca legea care aproba retinerea talonului auto este o lege europeana sau este interpretata de fiecare tara a ue in parte. manghel13@gmail.com manghel13@gmail.com Buna ziua! Sunt rezident in Italia de 4 ani si circul cu masina inmatriculata in Romania. Am toate taxele platite, fara amenzi in afara tarii, fara niciun fel ... (vezi toată discuția)
Mi au confiscat masina :(. Cerebro Cerebro Salutare. Am si eu o problema cu masina care este inmatriculata in romania si am fost in spania iar acolo politia mi au confiscat masina ptr motivul ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Felix25 Felix25 Am locuit timp de 8 ani in italia cu familia su am lucrat in tot acest timp a5at eu cât și sotia. Singurii bani pe care I am primit pentru fata noastra au ... (vezi toată discuția)