avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salutare, am o problema cu o mostenire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salutare, am o problema cu o mostenire ...

Salutare, am o problema cu o mostenire ,situatia e in felul urmator, persoana care a inceput procedura de dezbatere a succesiunii a omis in mod voit sa treaca si alti mostenitori in anexa24 , ulterior cand am aflat ca s-a inceput aceasta procedura am incercat sa ai prezint notarului documente ce atesta dreptul meu de mostenire dar acesta intr-o aroganta m-a scos afara fara nici o informatie despre dosar ori sa se uite peste ducumentele ce atesta dreptul meu de mostenitor pe motiv ca este f ocupat ,mentionez ca am folosit un limbaj civilizat iar cand am cerut o programare am fost refuzat categoric, nu stiu ce am gresit ori ce se poate face pt a-mi revendica dreptul mostenire, astept sugestii , multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 07:41, 30 Octombrie 2024
Mergeți la alt notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren marianastoica marianastoica Terenul nu se doreste sa fie luat ca drept de mostenire de catre singurul urmas(sotie) al proprietarului.Nimeni nu-l revendica.Poate ramane in proprietatea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog,am nevoie de o informatie. suntem patru frati ... miliuta miliuta Buna ziua Va rog,am nevoie de o informatie. Suntem patru frati dintre care 3 sunt in strainatate.Suntem in momentul inceperii succediunii dupa parinti .Nu ... (vezi toată discuția)
Înregistrare cerere de optiune succesorala pentru o persoana decedata Send Send Buna ziua. As dori sa stiu daca pot inregistra la notar cererea de optiune succesoarala in numele tatalui meu decedat care in timpul vietii nu si-a ... (vezi toată discuția)