avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se calculeaza impozitul pe profit in 2024?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se calculeaza impozitul pe profit in 2024?

Cum se calculeaza impozitul pe profit in 2024 la o firma care a trecut anul acesta de la impozit pe venit?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sunt arhitect-in anul 2023 am platit impozit pe venit(1%) romanmina_56@yahoo.com romanmina_56@yahoo.com Sunt arhitect-in anul 2023 am platit impozit pe venit(1%) pana in luna mai cand am trecut in somaj pana in oct.2023.Din lipsa de informatie si pe baza ... (vezi toată discuția)
Trecere la impozit pe profit gps gps buna ziua! din luna 10/2014 am trecut la impozit pe profit, pana atunci firma a fost la impozit pe venit 3%...nu stiu cum se calculeaza acum impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli microintreprindere adriana m adriana m Buna ziua, am o nelamurire,va rog sa ma ajutati sa inteleg cum trebuie sa procedez corect. 1.Am fost firma platitoare de impozit pe profit de 16%,am trecut ... (vezi toată discuția)