avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro incarcare pagina forum
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

incarcare pagina forum

nu stiu daca este o problema generala, insa am nevoie sa apas de 4-5 ori la rand pe link-ul catre forum pentru a se activa.
solutii?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 09:19, 16 Noiembrie 2006
sunteti primul care ne spune de o astfel de problema.

investigam.

multumim de semnalare.
hmmm... cred ca aici e vorba de viteza mica cu care se incarca paginile :( am si eu aceeasi problema, dar nu apas de mai multe ori ci doar astept (pana la 10 - 20 sec. atunci cand sunti multi utilizatori conectati in acelasi timp) de aici si problema celor care posteaza acelasi mesaj de mai multe ori consecutiv

rezolvare? marirea latimii de banda a serverului pe care este gazduita pagina :D (sper sa nu ma injurati pt. remarca asta :"> )
Si eu am aceeasi problema. E singurul forum si site care pe care se incarca atat de greu paginile de forum. Si nu e vorba de cati utilizatori sunt online pt ca atunci e de-a dreptul innebunitor pana se incarca o pagina de forum#-o. Chiar si cand nu e aglomerat forumul, astept cam 10-30 sec pana se incarca
Si la mine e singurul forum care se incarca greu. Aveti si o reclama cu zgomot de masini care cred ca are un efect contrar celui urmarit de autori.
Chiar se incarca greu. Si nu tot timpul. Nu stiu de ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati noi/vechi bpgsh bpgsh Noul Avocatnet.ro se doreste a fi cat mai aproape de dorintele si asteptarile utilizatorilor sai. Va invitam sa ni le comunicati pe aceasta cale astfel incat ... (vezi toată discuția)
Modificari 26 aprilie Alin Popescu Alin Popescu De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a ... (vezi toată discuția)
Incarcarea paginilor pe avocatnet  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Buna ziua, Nu stiu daca si Dvs. va confruntati cu aceasta problema, eu insa da. In cursul zilei paginile forumului s-au \\"miscat\\" numai in reluare, am ... (vezi toată discuția)