avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Daca sunt angajat intr-o regie autonoma a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Daca sunt angajat intr-o regie autonoma a statului ...

Buna ziua. Daca sunt angajat intr-o regie autonoma a statului si o sa beneficiez de pensie militara pentru limita de varsta, mai pot lucra in continuare tinand cont ca nu ma scoate revisalul, fara sa fiu in incompatibilitate ???
Cel mai recent răspuns: vyobuz , utilizator 07:44, 31 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
REVISAL-ul nu are nicio legatura cu incompatibilitatile ..de unde ati venit cu asa informatie ?

Pensiile de serviciu pot fi cumulate cu alte venituri.
Am folosit gresit ,, incompatibilitate''; doream sa aflu daca o sa continui sa lucrez in regie fara sa se afle ca sunt pensionar militar pentru limita de varsta , o sa fiu in ilegalitate si de aici consecinte.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca olimpiastanca olimpiastanca In cazul in care beneficiez de pensie limita de varsta ca fost ofiter de politie, mai pot sa ma angajez la o institutie de stat si sa beneficiez si de salariu ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar militar anticipat simona_iunie simona_iunie Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. As dori sa aflu daca un pensionar militar cu pensie de serviciu anticipata se poate angaja si in ce conditii. ... (vezi toată discuția)
Cumularea pensiei cu salariu Slavu Dan Slavu Dan Sunt pensionar militar si am iesit la pensie prin diminuarea virstei standard de pensionare pentru caq am lucrat in conditii grele. Conform legii ... (vezi toată discuția)