avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună! Trebuie să fac suspendarea unui salariat cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună! Trebuie să fac suspendarea unui salariat cu Art. 51, ...

Bună!
Trebuie să fac suspendarea unui salariat cu Art. 51, Alin. 1, lit. A: Concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, pana la implinirea varstei de 3 ani
Problema este că nu înțeleg din frază dacă suspendarea se face inclusiv pentru ziua când copilul împlinește vârsta de 2, respectiv 3 ani, sau dacă este până la împlinirea vârstei, vârsta de 2, respectiv 3 ani fiiind prima zi de muncă...?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: valentina.popa@flashlighting. , utilizator 10:28, 30 Octombrie 2024
Buna ziua,
Inclusiv ziua cand copilul implineste varsta dar sa discutati cu angajata in cauza si referitor la cele 2 luni ale tatalui .
Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o angajata care este in concediu crestere copil ... mitrofan emilia mitrofan emilia Buna ziua. Am o angajata care este in concediu crestere copil conform art. 51 alin 1 lit a pana la 3 ani. Certificatul de handicap al copilului are o ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim concediu crestere copil YoAlle YoAlle Buna ziua , Am urmatoarea situatie : Prima zi de CM a salariatei este data de 18.12.2017 . Data nasterii copilului este 08.02.2018 . Ziua 126 de CM este ... (vezi toată discuția)
Crestere copil pana la 2 ani oanca oanca buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)