avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine ma poate ajuta cu urmatoarea problema ? Pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine ma poate ajuta cu urmatoarea problema ? Pentru recunoasterea ...

Cine ma poate ajuta cu urmatoarea problema ?
Pentru recunoasterea divortului din strainnatate , in Romania mi s - a cerut de " a depune la dosar certificatul corespunzator , eliberat in temeiull art.36 din Regulamentul ( UE ) 1111/2019 al Consiliului din 25 iunie 2019 , folosinnd formularul care figureaza in anexa II a acestuia ......
Formularul l am gasit l - am completat si l -am pus la dosar.Dar nu e suficient.Trebuie un certificat .
Ce este acest Certificat , cine il elibereaza ?
Il pot obtine in Romania sau din strainatate ?
Va rog frumos cine stie ?
Unde ma adresez ?
La ce institutie sa merg ca sa mi l elibereze ?
Adresa mea de e mail este : pasarea2016@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Liliana Bubu , utilizator 10:15, 12 Noiembrie 2024
Certificatul il elibereaza instanta care a emis hotararea.
Multumesc frumos !

Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator
Tribunalul care a emis decizia de divorț a răspuns că nu eliberează așa ceva și nu are cunoștință de așa ceva ce fac în cazul Mulțumesc anticipat pentru un răspuns

Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! pentru recunoașterea divorțului din străinătate ... Liliana Bubu Liliana Bubu Bună ziua ! Pentru recunoașterea divorțului din străinătate Tribunalul din Ro ,a cerut un certificat eliberat în baza articolului 36 din regulamentul ... (vezi toată discuția)
Pasii urmat inregistrare sentinta divort spania in romania.certificat ... vacaru cornelia vacaru cornelia pasii urmat inregistrare sentinta divort spania in Romania.Certificat casatorie transcris la primaria de domiciliu. (vezi toată discuția)
Cnp-ul de pe certificatul de nastere (transcris) Neivatco Neivatco Buna ziua, imi permit sa solicit ajutorul comunitatii avocatnet.ro pentru urmatoarea situatie : sunt o persoana majora nascuta in strainatate (UE) din parintii ... (vezi toată discuția)