avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua ! Pentru recunoașterea divorțului din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua ! Pentru recunoașterea divorțului din străinătate ...

Bună ziua !
Pentru recunoașterea divorțului din străinătate Tribunalul din Ro ,a cerut un certificat eliberat în baza articolului 36 din regulamentul UE 1111 /2019 Am întrebat aici pe forum cine eliberează acel certificat și mi s a răspuns că Tribunalul din străinătate care a eliberat Decizia de divorț .In
momentul actual Tribunalul care a eliberat decizia de divorț din străinătate a răspuns că , nu eliberează și nu are cunoștință de Acel certificat .Vă întreb dacă acel certificatul ,este un document tipizat sau se dactilografiază ?Ce elemente conține acel certificat ?
Este vorba de Irlanda, membra UE
. Se poate cere un document de catre Ro , dacă acel document nu e implementat în toate țările UE ?
Va rog frumos un răspuns , cine ma poate ajuta.? Mulțumesc anticipat !
Adresa mea de email este pasărea2016@gmail.com

Faceți dovada la instanta română cu răspunsul oficial al Irlandei.
Trebuie ca hotărârea irlandeza sa fie și conforma cu dreptul român.
A analizat avocatul dvs. acest aspect căci era ceva preliminar?

București 2024
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc frumos pentru răspuns

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Faceți dovada la instanta română cu răspunsul oficial al Irlandei.
Trebuie ca hotărârea irlandeza sa fie și conforma cu dreptul român.
A analizat avocatul dvs. acest aspect căci era ceva preliminar?

București 2024

Aveti o cerere oficiala la institutia irlandeza care a fost comunicata Comisiei ca elibereaza certificatul?
Certificatul este prevazut in anexa la Regulamentul reformat mentionat de dv. Anexa II parca e in domeniul matrimonial si III privitor la raspunderea parinteasca.
Este necesar insa ca demersul sa fie facut cum trebuie, mai au si ei nepregatitii lor. Sunati, transmiteti-le regulamentul, adresati-va cu dovezi. Nu comunicati catre instanta romana ca nu ati obtinut, ca asa stati in instanta inca un an. Daca vreti sa rezolvati, tot ca in Romania merge, cu vorba buna si cu toate documentele atasate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta cu urmatoarea problema ? pentru recunoasterea ... Lala Bubu Lala Bubu Cine ma poate ajuta cu urmatoarea problema ? Pentru recunoasterea divortului din strainnatate , in Romania mi s - a cerut de \" a depune la dosar ... (vezi toată discuția)
Cum divortez fiind casatorit in irlanda? Ninia Ninia Sunt cetatean roman , m am casatorit cu o cetateana irlandeza in Irlanda. Locuim in Emiratele Arabe cu cei 2 copii. Cum pot obtine divortul? Pot divorta in ... (vezi toată discuția)
Certificatul prevÃzut la articolul 39 din regulamentul 2201/2003 privind hotÃrÂrile În materie matrimonialà [1] alina81 alina81 Buna ziua tutoror, am incercat sa aflu unde in Bucuresti primesc acest formular UE pentru confirmarea divortului in Romania. Stiti daca exista deja acest ... (vezi toată discuția)