avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat la Canalul București - Dunăre în perioada ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat la Canalul București - Dunăre în perioada 1988 până ...

Am lucrat la Canalul București - Dunăre în perioada 1988 până în ianuarie 1989, ca detașat de la IEELIF Bihor. Pentru dosarul de pensionare am nevoie de adeverință de grupa și de venit. Localitatea unde era sediul era 1 Decembrie - jud. Ilfov. Ma puteți ajuta?
Cel mai recent răspuns: NELU IOAN VINTER , utilizator 09:16, 31 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
INTREPRINDEREA ANTREPRIZA CANAL DUNARE-BUCURESTI
Operatorul economic (sediu): BIROUL JUDETEAN ILFOV AL ARHIVELOR NATIONALE (Str. Leaota nr. 2A, sector 6, Bucuresti)

Anii Extremi: 1986-1990
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

Cornel Vasile a scris:

INTREPRINDEREA ANTREPRIZA CANAL DUNARE-BUCURESTI
Operatorul economic (sediu): BIROUL JUDETEAN ILFOV AL ARHIVELOR NATIONALE (Str. Leaota nr. 2A, sector 6, Bucuresti)

Anii Extremi: 1986-1990

Va mulțumesc mult pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am lucrat la canalul bucurești - dunăre în perioada ... GhitaS GhitaS Bună ziua. Am lucrat la Canalul București - Dunăre în perioada 1 iulie 1988 până în ianuarie 1989, ca detașat de la OGA Bihor. Pentru dosarul de ... (vezi toată discuția)
Am lucrat la ieelif bihor intre ani 1986- 1990 ca mecanic utilaj ... NELU IOAN VINTER NELU IOAN VINTER Am lucrat la IEELIF BIHOR intre ani 1986- 1990 ca mecanic utilaj . UNDE GASESC ARHIVA FIRMEI SI CE TREBUIE SA CUPRINDA ADEVERINTA PENTRU PENSIE???? (vezi toată discuția)
Intreprinderea de drumuri si poduri ilfov Ank27 Ank27 Buna ziua!M-ar interesa sa stiu daca \"Intreprinderea de drumuri si poduri Ilfov\" mai este activa in prezent (am o informatie despre existenta ei din ... (vezi toată discuția)