avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Am avut o proprire executoreasca la Beja ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Am avut o proprire executoreasca la Beja Cătălin ...

Bună ziua. Am avut o proprire executoreasca la Beja Cătălin Vișan timp de un an de zile. Aceasta a fost plătită și închis dosarul în luna iunie 2024. După cât timp dispare din biroul de credit?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:23, 31 Octombrie 2024
Buna ziua!
Gasiti detalii aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul bej de a-mi comunica actele din dosarul de executare silita SzakacsEduard SzakacsEduard Buna ziua ,in data de 28.01.2016 am primit un mesaj pe tel.mobil de la banca Raiffaisen unde am contul de salar prin care sunt instintat ca asupra contului meu ... (vezi toată discuția)
Informatii stergere din biroul de credit Ioana0505 Ioana0505 Buna ziua, Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: in anul 2013 am fost exec.sil. de catre un BEj -mi s- a poprit din salar iar la finel anului am ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi tudosie tudosie Buna seara Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac in situatia popririi pe conturi in baza unui dosar de executare silita din 2014 de care eu nu am fost ... (vezi toată discuția)