avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua. Am fost admis prin concurs într-un post ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua. Am fost admis prin concurs într-un post de consilier ...

Bună ziua.
Am fost admis prin concurs într-un post de consilier juridic S2 într-o instituție publică.
Întrebarea mea este dacă trebuie să mă înscriu la Colegiul Consilierilor Juridici pt că legea este puțin ambigua în sensul că la art 2 spune că consilierul poate fi numit sau angajat în condițiile legii.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 10:38, 31 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada in care sunt consilier juridic neinscris in ccj se considera vechime in specialitate? Buburuzsa Buburuzsa Sunt consilier juridic la un birou notarial, cu carte de munca. Se considera vechime in specialitate juridica daca nu ma inscriu in Colegiul Consilierilor ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin consilier juridic? Mikiro24 Mikiro24 Buna seara.Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt pasii de urmat pt a deveni Consilier Juridic?Mentionez ca sunt doar absolventa a facultatii de Stiintele ... (vezi toată discuția)
Contract de munca sau dispozitie? Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua, tocmai m-am angajat ca si consilier juridic debutant la o primarie. Secretarul unitatii nu a prea incantat de idee si refuza sa imi intocmeasca ... (vezi toată discuția)