avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pilonul 2 IT
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pilonul 2 IT

Cand a venit anul trecut Ciolacu si a scos scutirea de impozit pe IT, a fost optiunea de a opta sa nu mai platesc pilonul 2, banii aia venind la mine in buzunar. Banii au venit la mine.

Am facut cererea, a trecut 1 an, si am primit extrasul anual si surpriza ... am contribuit lunar normal la p2 dar am si primit banii la salariu.

Am mai intrebat cunostiinte la alt firme si alte banci si sunt in aceasi situatii unii, altii mai contributie doar sume de 9-10 lei

Ce se intampla?

Cum ar trebui sa procedez?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru aplicarea facilitatii de scutire a impozitului ... Rdee Rdee Buna ziua, Pentru aplicarea facilitatii de scutire a impozitului pentru venitul din IT stiam ca s-a scos plafonul de cifra de afaceri dar acesta inca apare in ... (vezi toată discuția)
Contributie pilon ii pensie Mantescu Mantescu Buna ziua, Doresc să știu cine este de vina pentru contribuția pionul 2 de pensie obligatorie de 3,75 care este virată de angajator și nu apare în ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 cas steef steef Buna seara, In luna ianuarie 2016 am depus la finante declaratia 600 referitoare la CAS . In anul 2015 am realizat un venit impozabil de 36.633 lei si din ... (vezi toată discuția)