avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am un angajat care vrea sa lucreze in alta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am un angajat care vrea sa lucreze in alta parte pentru ...

Buna ziua! Am un angajat care vrea sa lucreze in alta parte pentru 3 saptamani si nu vrea sa ii incetam contractul de munca. E legal sa-l pun in fara plata si sa se angajeze acolo (eventual poate ramane definitiv acolo) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:50, 31 Octombrie 2024
Angajatul poate sa intre in concediu fara plată, pe o perioadă determinată, sau poate să aibă două contracte de muncă atât timp cât respectă programul de muncă la ambele locuri de muncă.
Da, il puneti sa face cerere de concediu fara plat.si daca ii convine acolo , sa depuna apoi cerere de incetare a c.i.m.
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii elena.s. elena.s. Buna ziua! Sunt angajata secretara la o firma(cu contract de munca pe durata nedeterminata). Pt. ca programul imi permite(lucrez doar dupa pranz), as vrea sa ... (vezi toată discuția)
2 locuri de munca ContSters215881 ContSters215881 Buna ziua Momentan lucrez intr-un loc, la privat.Vreau sa ma mai angajez si in alta parte, cum ar trebui sa procedez?pot sa imi iau concediu fara plata sau ... (vezi toată discuția)
Incetare cim la indeplinirea conditiilor de pensionare pentru limita de varsta kamelia22 kamelia22 La data indeplinirii conditiilor (varsta standard si stagiu minim de cotizare) pentru pensionare, contractul individual de munca inceteaza de drept conform ... (vezi toată discuția)