avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am o nelămurire despre operarea în REVISAL: Un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am o nelămurire despre operarea în REVISAL: Un salariat a avut la ...

Am o nelămurire despre operarea în REVISAL: Un salariat a avut la un moment dat alocat un spor. Acum, trebuie scos acel spor pentru că a beneficiat de o creștere salarială (sporul fiind acum inclus în salariu). Știu că trebuie să fac act adițional de modificare și să-l raportez în REVISAL, dar nelămurirea mea este legată de sporul din REVISAL, mai exact ce fac cu el....îl șterg de tot, îl las acolo...?
Pentru că în REVISAL nu există posibilitatea de a pune ”până la...”, dar dacă îl șterg se anulează de tot din istoric, ca și cum nu l-a avut niciodată...
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2024
valentina.popa@flashlighting., utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:09, 31 Octombrie 2024
Normal trebuie sters ... documentul care va reflecta realitatea este adeverinta de vechime. Acolo se va vedea exact.
Mulțumesc! Așa m-am gândit și eu, că trebuie șters, dar nu mi s-a părut ok să se șteargă informația de tot din REVISAL...
Are destule erori aceasta aplicatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent gresit salariati revisal - alta firma cioc natalia cioc natalia Buna seara, va rog urgent un raspuns.... Am inregistrat in revisalul cel nou, salariati(contracte) pe firma X care nu trebuia, dar de fapt trebuia pe firma Y. ... (vezi toată discuția)
Itm- observaþii revisal 5.0.8 ContSters233047 ContSters233047 IMPORTANT !! Angajatorii, care au efectuat cel puţin o depunere pe versiunea HG 500/2011 şi nu au nici un fel de modificări faţă de varianta depusă ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim /perioada determinata patrician patrician Buna ziua, Am un CIM / perioada determinata 04.01.2016 - 04.07.2016.Vreau sa mai prelungesc cu inca 6 luni..04.07.2016 - 31.12.2016. Cum operez in Revisal ... (vezi toată discuția)