avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reclamație nefondata cu privire la mușcătura unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reclamație nefondata cu privire la mușcătura unui câine

Reclamație nefondata cu privire la mușcătura unui câine
Buna ziua ,s au prezentat la usa doi domni azi 31.10.2024 fara sa îmi arate vreun act de identitate spunând ca exista o reclamație a cuiva care a fost mușcat de un câine acum ceva timp și ca pers respectiva dorea sa știe dacă câinele este vaccinat contra turbării .Nu mi au oferit detaliile pers care a făcut reclamația ,întâmplarea face ca eu am un câine dar este talie mică și nu iese fara botnița afara , exclus sa existe mușcătura .Greșeală mea este ca Le am oferit carnetul de sănătate care atesta ca are vaccinurile la zi .Întrebarea mea este dacă reclamația este destinată altui proprietar de câine si exista o încurcătura iar eu le am dat datele câinelui meu fara ca acesta sa fie implicat intr un asemenea incident neștiind cum sa reactionez și va
exista vreo posibila amenda ce pot face ?inteleg ca s au mai tot plimbat in zona pt ca nu le a dat datele exacte ,i am întrebat dacă le a fost descris câinele și au refuzat sa îmi răspundă .Multumesc!

Alte discuții în legătură

Botnita in parc pentru caine metis neagresiv 2014 cocolexa cocolexa Buna ziua! Va rog sa ma imi spuneti daca este obligatoriu ca un caine metis (comunitar adoptat care nu face parte din rasele agresive postate pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Amenda botnita Mmitsuu Mmitsuu Am primit o amenda de 200 ron pentru ca nu am avut botnita si carnetul de sanatate al cainelui la mine , cainele era in lesa. Sunt la prima abatere si as vrea ... (vezi toată discuția)
Santaj sau nu? Elllee Elllee Buna seara! In data de 29.01.2020, lesa cainelui meu s-a rupt si a muscat o doamna de picior. Mentionez ca rasa cainelui nu se incadreaza in categoria celor ... (vezi toată discuția)