avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Autofactura in insolventa ?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Autofactura in insolventa ?

Buna ziua, am citit articolul clarificand situatiile in care poate fi emisa o autofactura, insa nu se spune nimic despre situatia in care un client intra in insolventa, noi suntem inscrisi la masa credala, se declara falimentul dar procesul se prelungeste ani de zile. In asemenea situatie poate fi emisa aceasta autofactura sau nu ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Drepturi neluate beatedy beatedy Buna ziua, Timp de doi ani de zile (din februarie 2011) am fost angajata la o firma care nu mi-a platit nicio contributie la stat. Firma a si intrat in ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani firma in insolventa/faliment dan.ratoiu dan.ratoiu Buna ziua, Am facut contract cu o firma care se ocupa cu montarea de panouri solare pentru apa calda si am achitat o suma de bani ca avans conform ... (vezi toată discuția)