avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare bani firma in insolventa/faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare bani firma in insolventa/faliment

Buna ziua,
Am facut contract cu o firma care se ocupa cu montarea de panouri solare pentru apa calda si am achitat o suma de bani ca avans conform contractului si mi s-a emis factura si chitanta. Imediat dupa, firma a intra in insolventa, insolventa fiind ceruta de un furnizor carua nu i-a achitat mateialele. Ulterior am aflat ca factura si chitanta emisa catre mine nu a fost inregistrata in contabilitate. Peste cateva zile firma are un ultim termen in care cel mai probabil va fi declarata in faliment. Vreau sa depun plangere penala pentru asta insa intrebarea este: daca trece termenul si firma este declarata in faliment, iar eu nu am depus cerere pentru a intra la masa credala sau nu depun plangerea penala, mai am sanse sa recuperez banii ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dan.ratoiu , utilizator 10:37, 8 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul penalitati cgugoasa cgugoasa O firma care livreaza agent termic si apa calda catre asociatiile de proprietari din oras intra in faliment incepand cu 31.03.2015, faliment declarat legal si ... (vezi toată discuția)
Deducere tva platit ca avans firma intrata in faliment ulterior radiata din registrul comertului Florin111 Florin111 Am urmatoarea situatie : societatea X a platit integral o factura de avans cu tva-ul aferent societatii Y .Ulterior societatea X si-a dedus tva-ul aferent din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am cumpărat un apartament anul trecut și l-am achitat ... AnnaMm AnnaMm Bună ziua Am cumpărat un apartament anul trecut și l-am achitat integral. Pana în acest moment firma nu a construit nimic. Din luna februarie a întrat ... (vezi toată discuția)