avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara! Tatăl meu o avut un credit de 5000 Ron la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara! Tatăl meu o avut un credit de 5000 Ron la un IFN ...

Buna seara!
Tatăl meu o avut un credit de 5000 Ron la un IFN deoarece o avut probleme de sănătate nu o mai putut plăti ratele,facanduise oprire ptr suma de 22.000 Ron. Întrebarea mea este abuz în acest caz și am vreo șansă în instanță. Mulțumesc!
Se putea analiza situatia daca tatal facea in 15 zile contestatie la executare. Mai e in termen?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare executare silita societate recuperatoare Marius2004 Marius2004 Buna ziua. In 10.12.2005 sotia mea a luat un credit pentru achizitionarea de bunuri in valoare de 332.76 Ron de la o IFN. Numarul ratelor a fost de 8. Dupa ... (vezi toată discuția)
Comisioane si dobanzi penalizatoare lilianatamasi lilianatamasi Buna ziua am contractat un credit ipotecar de la un ifn,si din motive de sanatate nu am reusit sa platesc 2 rate si am fost anuntata cand am vrut sa achit ca a ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului fara atentionare este legala? marianapruteanu marianapruteanu Am avut un credit la un IFN intocmit in august 2009, pe care l-am platit corect pana in 2010.Ca urmare a taierii salariilor din 2010 si a faptului ca eram unic ... (vezi toată discuția)