avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, un vecin de la parter si a facut separat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, un vecin de la parter si a facut separat Intrare ...

Buna seara, un vecin de la parter si a facut separat Intrare suplimentara in curte prin parcare catre apartamentul sau, are chiar si o scara cu 2 trepte pentru a putea urca usor. Intrebarea mea este daca este legal sa ai doua intrari in apartament atunci cand stai la bloc si mai ales daca este legal ca ea sa iasa direct in parcarea blocului. multumesc!

Alte discuții în legătură

Montarea de cutii postale la 15 cm de usa apartamentului meu laviniadsc laviniadsc Locuiesc intr-un apartament situat la parterul unui bloc cu 9 etaje si 6 scari. La intrarea in fiecare scara a blocului este o distanta de aprox. 2 metri dupa ... (vezi toată discuția)
Bloc fara trotuar in jur, fara ghene de gunoi Taitel2017 Taitel2017 Buna seara, As dori sa va insirui o poveste reala si va rog din suflet sa ma ajutati sa mi clarific gandurile...Acum doi ani am cumparat un apartament in ... (vezi toată discuția)
"prizonieri" in propriile case !!! ???? asta ma asteapta si pe mine ?? ContSters122901 ContSters122901 Scriu pe forum pentru ca nu am liniste, de cand am aflat tragedia unor vecini, simt nevoia sa o strig in gura mare, sa caut solutii, dar.... nu le gasesc. ... (vezi toată discuția)