avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Debranșat de la apă fără preaviz.Bună ziua, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Debranșat de la apă fără preaviz.Bună ziua, apelez la voi pentru o situație deranjantă. Acum ...

Bună ziua, apelez la voi pentru o situație deranjantă.
Acum 10 ani am branșat casa la rețeaua de apă cu avize și acte în regulă.
Anul ăsta primăria a vândut terenul (care era de fapt strada principală ) pe unde trecea a mea și încă 4 conducte de apă de la vecini unui privat , mutând strada principală cu 30 de metri.
Noul proprietar a început construcția fundației și ne a tăiat pur și simplu țevile de apă .
Nu am fost înștiințați de situație nici de primărie nici de compania de apă .
Au ei acest drept? Putem proceda legal în privința asta ? Acum stăm cu un bypass de vreo 65 metri lungime pe gardul unui vecin să putem avea apă .
Cine trebuie să plătească în această situație?

Alte discuții în legătură

Contract de furnizare apa canal2000 arges ContSters255404 ContSters255404 Buna ziua, In septembrie 2008 am primit avizul de bransare la reteaua apa canal, lucrare executata de o societate acreditata ,pe lungimea de 55 metri . Am ... (vezi toată discuția)
Conducta apa pe terenul nostru Deliaaprodu Deliaaprodu Buna ziua!In urma cu doi ani am cumparat un teren.Avem aviz favorabil de la Compania Apa,asteptam autorizatia de constructie de la Primarie.In planul de la ... (vezi toată discuția)
Zona de protectie criss_media73 criss_media73 am un teren intravilan care are o conducta de apa pe el . conform legii nu pot construi pa el la o distanta mai mica de 10 metri de respectiva teava , insa ma ... (vezi toată discuția)