avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ACCIDENT - amenda 2200 lei si 4 luni permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ACCIDENT - amenda 2200 lei si 4 luni permisul suspendat....

In legatura cu producerea unui accident cu pagube prin neacordarea de prioritate la virajul la stanga, la biroul de accidente usoare a fost aplicata o amenda in cuantum de 2200 lei si retinerea permisului pe 4 luni, ma intereseaza daca acest cuantum de 2200 lei este cel maxim care se putea acorda,, ca cel minim stiu ca este in jur de 780 de lei
Multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Accident cu vatamare de persoana mgheorghe mgheorghe Buna ziua, Va cer ajutorul in privinta unui accident rutier petrecut in urma cu un an. Am efectuat viraj stanga regulamentar ,am intrat pe strada dorita ... (vezi toată discuția)
Accident masina (depasire) Robertrobi Robertrobi Buna seara as dori sa va cer o parere,astazi am avut parte de un eveniment rutier, Mergeam linistit cu 60 km in fata mea era un taximetrist mergea incet pe ... (vezi toată discuția)
Obligativitate sustinere test de verificare a cunoașterii regulilor de circulație safety safety Buna ziua Pentru neacordarea prioritatii de trecere a unui pieton la o trecere de pietoni, cf art 100 alin (3) lit b) din OUG 195/2002 republicata privind ... (vezi toată discuția)