avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, stie cineva cati ani este valabil un card ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, stie cineva cati ani este valabil un card la ing bank ...

Buna ziua, stie cineva cati ani este valabil un card la ing bank de la data emiteri
Scrie pe el ultima luna de valabilitate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Stiu cand expira, pe mine ma intereseaza pe cati ani se face cardul
De cand a fost facut pana cand expira. Valabilitatile se modifica in functie de politicile bancilor, au fost carduri valabile 2 ani, 3 ani, 4 ani, depinde de perioada emiterii, tipul de card etc. Vedeti in contract, verificati cand v-a fost tirmis, sunati la banca, nu inteleg la ce va este necesar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ing mi-a inchis contul MariusYi MariusYi Buna ziua. Începand de astăzi am primit o notificare de la ING prin SMS spunandu-mi că mi-au închis contul. Nu am fost anunțat înainte, astăzi l-au ... (vezi toată discuția)
Card sănătate expirat martie 2019 ionela11 ionela11 Bună seara, Mi a expirat cardul de sanatate in martie anul acesta... Ce trebuie sa fac? Am citit ca valabilitatea cardurilor s a prelungit cu doi ani?... ... (vezi toată discuția)
Sesizare banca mihaelalaura mihaelalaura Buna ziua. Am si eu o problema care nu stiu cum sa o rezolv. Am cumparat un apartament acum 3 ani de zile de la niste proprietari care si ei la randul lor au ... (vezi toată discuția)