avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sesizare banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sesizare banca

Buna ziua.
Am si eu o problema care nu stiu cum sa o rezolv.
Am cumparat un apartament acum 3 ani de zile de la niste proprietari care si ei la randul lor au avut apartamentul inca 5 ani in urma de la o alta proprietara.

Aceasta din urma este plecata prin Italia de vreo 8 ani si are in continuare adresa pe buletin, aceeasi cu adresa mea unde locuiesc in prezent.

Aceasta are un card pe la CEC Bank si primeste lunar o pensie ceva...
Problema este ca rapoartele lunare ale acestui card imi vin in continuare la adresa mea (de aproape 3 ani de zile) si inca 5 ani de zile la fostii proprietari.

In cei 8 ani de zile, probabil ca acest card a fost expirat de cateva ori si totodata au fost ridicate de catre aceasta persoana, pe toata aceasta perioada, noile carduri in urma expirarilor acestora.

Acum din cate stiu la ridicarea noului card se completeaza un formular si adresa de domiciliu, dar aceasta fosta proprietara de acum 8 ani a apartamentului, are in continuare trecut pe buletin sau CI, aceeasi adresa ca a mea.

PS: Eu am sunat de vreo 3-4 ori si la CEC Bank la Bucuresti, si mi-au spus telefonic ca au transmis la banca centrala ca sa se anuleze aceste rapoarte pentru a nu mai fi trimise la adresa mea, dar ele imi vin in continuare.

Bun, nu are mutatie facuta, nu am ce ii face, dar banca poate sa anuleze aceste rapoarte daca ma duc sa fac o sesizare si cu copie dupa buletin si contractul de apartament ?

Cum pot sa fac aceasta sesizare ? Ma intereseaza cum sa formulez aceasta sesizare...

Ex. Domnule director,

Subsemnatul ................ domiciliat in ......
doresc sa fac urmatoarea sesizare....

Explic problemele dupa care scriu la final ca doresc sa se anuleze aceste rapoarte lunare din partea bancii, deoarece am diferite contracte cu alte institutii sau firme de la care primesc instiintati in cutia postala, iar acestea de la CEC Bank imi incarca inutil cutia postala si pana la urma este un deranj si inconvenient.

Poate ma ajuta cineva, va rog sa scap de acest deranj.

Ieri am primit inca un raport de card al acesteia + un alt plic prin care ii sunt aduse la cunostinta ca i-a sosit noul card pentru a-l putea ridica de la banca.
In 3 ani de zile nu am mai primit un alt plic prin care i se transmite acesteia ca i-a expirat cardul, ci numai rapoarte lunare ale acestui card, care i se expira la sfarsitul acestei luni.

De aceea cred ca acum este si momentul sa sesizez banca cu privire la anularea acestor rapoarte.
Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2014
mihaelalaura, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutor va rog Brokeru22 Brokeru22 Mama mea in 2006 a cumparat un produs in rate de la un magazin de telefoane, rate catre EFG Euro Retail. Timp de 3 ani a platit constant suma lunara, de doua ... (vezi toată discuția)
Primire nejustificata de corespondenta dac_iulian dac_iulian Buna ziua, De aproximativ 6-7 luni primesc in cutia mea postala extrasul de cont al unei persoane necunoscute. Ciudat nu este neaparat faptul ca acel plic ... (vezi toată discuția)
Anulare domiciliu si societate pr1272 pr1272 Buna ziua, Doresc si eu un sfat? Am cump.ap.la licitatie si acum cutia postala este plina cu scrisori de la diversi recuperatori, executori si ANAF pt.ca ... (vezi toată discuția)