avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare domiciliu si societate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare domiciliu si societate

Buna ziua,
Doresc si eu un sfat? Am cump.ap.la licitatie si acum cutia postala este plina cu scrisori de la diversi recuperatori, executori si ANAF pt.ca exista societati inregistrate la aceasta adresa.
Stie cineva cum pot anula prin instanta domiciliul din buletin si sediul social al societatile inregistrate la aceasta adresa?
Este nevoie sa apelez la un avocat?
Astept raspuns de la dvs.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lilicaa , utilizator 00:32, 13 Septembrie 2011
Cel mai simplu este sa mergeti la posta si sa ii informati ca respectivii nu mai au sediul social/domiciliul acolo. Si eu cand am cumparat apartamentul in care locuiesc primeam scrisori de la recuperatori pe numele fostului proprietar si dupa ce am fost la posta nu au mai venit.

Pentru sediul social al unei firme trebuie sa mergeti la ORC dar asta nu inseamna ca nu veti primi in continuare plicuri.

Pentru domiciliu la Evidenta Populatiei.
Puteti depune o sesizare la Oficiul postal prin care solicitati ca factorul postal sa nu mai lase scrisorile in casuta dvs postala, motivat de schimbarea proprietarului. Astfel scrisorile vor fi returnate catre expeditor cu mentiunea destinatar mutat. Puteti depune o sesizare si la Serviciul de evidenta al persoanelor. Dumnealor ar putea sa ia niste masuri. Ati mai putea depune o actiune in instanta pentru anularea sediului social al societatii, chemand in judecata si Oficiul Registrului Comertului.
Acestea sunt posibilitatile.
[editat]
Va inerveaza scrsorile primite?
Scoateti scrisorile, avizele s.a.m.d. din cutia postala a blocului dvs. si Va rog nu va inervati si tratatile cum se cuvine, adica cu INDIFERENTA, ca orice ati face pana nu se prescriu anumite fapte generate de faptul ca cineva cindva a dat adresa apartamentului cunparat de Dvs. ca sa devina sediu de firma, tot veti primi scrisori, oriunde ati merge.

Asa ca .... Rabdare si tutun!
Ultima modificare: Duminică, 28 August 2011
ContSters20980, utilizator
Scrieti mare pe plic retur schimbat domiciliu destinatar si le puneti in cutia postala.
Nu aveti voie sa ,,violati'' corespondenta unui cetatean, este fapta penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat pe o adresa eronata gambette gambette Am gasit in cutia de scrisori un aviz postal cu adresa mea, in legatura cu primirea unui mandat dar numele destinatarului corespunde unei persoane pe care o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa stiu daca exista undeva stipulat dreptul ... Lumyna Lumyna Buna ziua! as dori sa stiu daca exista undeva stipulat dreptul destinatarului de a refuza o corespondenta nedorita? situatia este urmatoarea: am in familie un ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei ContSters141851 ContSters141851 Buna!Va rog sa ma ajutati!Toate plicurile primite la cutia postala sunt deschise de anumiti vecini(stiu sigur cine).Facturile sunt lasate inapoi ... (vezi toată discuția)