Buna ziua.
Vecina mea,care sta deasupra mea ,a cunoscut un baiat de pe net .L a adus la ea acasa de ceva saptamani.Dansa are doi copii,unul de 12 si celalalt de 8,traiesc intr o garsoniera ANL. Eu stau sub ei cu un etaj...In fiecare noapte fac sex ,cand spun sex,spun sex grosolan...in aceiasi camera cu copiii...ma inspaimanta sa stiu ca cei mici aud ,mai ales acum cand au discernamant ...eu am fost in locul lor cand aveam varsta lor si am ramas cu traume si anxietate si dupa atatia ani ...Nu este corect sa procedeze asa...cum pot ajuta copiii aia sa nu mai faca maica sa asa ceva ?
Doar instituția DGASPC este competență să-i facă o anchetă socială la domiciliu, și dacă constată că copii sunt traumatizați, poate să-i ea de la mamă și să-i dea în plasament.
Să cereți nr. de înregistrare la sesizare.
Și normal, dar și moral, copii trebuie să aibă camera lor separată de a părinților.
32 de ani cu un copil de 5 ani care aude tot și mă întreabă mereu dacă vecina bate cuie noaptea …se aude foarte tare ,auzim noi…dapai copilașii ăia mici …
Săptămâna care a trecut a fost vacanță, sunteți sigur că au fost acasă copiii?
Altfel, ați putea să-i spuneți vecinei că blocurile sunt prost făcute și se aude și când tușește :)
Vecini nesimtiti
Spleshmen
Acum cativa ani (acum 2-3 ani cred) s-au mutat deasupra mea in bloc un cuplu si au facut un copil (varsta lui este de 3-4 ani in prezent).copilul a crescut se ... (vezi toată discuția)