avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua. Pot legaliza o sentinta civila înainte de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua. Pot legaliza o sentinta civila înainte de a fi declarat ...

Bună ziua. Pot legaliza o sentinta civila înainte de a fi declarat apelul (nu se stie dacă apelează sau)?.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:17, 2 Noiembrie 2024
Bineînțeles câ nu.Sentinta se legalizează după expirarea termenului de apel sau în cazul în care se formuleaza apel după judecarea acestuia.Puteti obține de la instanta un exemplar certificat conform cu originalul depinde ce vreți sa dovediți,de ce va grăbiți etcetc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie divort Diana2356 Diana2356 Am primit plicul cu hartiile oficiale cum ca casatoria a fost desfacuta, asta este decizia de divort? Nu ar trebui sa fie un certificat de divort? (vezi toată discuția)
Copie legalizata Vasile Rascanu Vasile Rascanu Scuzati-mi intrebarea, eu o consider stupida, dar asa mi s-a spus de catre un notar acreditat : Copia legalizata a unul ceritificat de divort se face numai la ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva yvon yvon Buna ziua, in data de 08.06.2011 ar fi 30 de zile de la primirea sentintei de divort (a fost apel). Daca nu se face recurs la ea, in ce conditii pot obtine ... (vezi toată discuția)