avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Student la facultate. Bursa medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Student la facultate. Bursa medicala

Buna seara! Am 24 de ani si student în anul VI la Facultatea de Medicina și am luat 4 din 6 ani bursa medicala( din câte știu se încadrează la bursele sociale). Dacă ma înscriu la a 2a facultate pentru încă 3 ani, pot beneficia iar de bursa medicala? Iar dacă da, cât timp
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 3 Noiembrie 2024
Bursele sociale se acordă, pe baza prevederilor metodologiei proprii stabilite de către senatul universitar, la propunerea consiliului de administrație, ca urmare a consultării cu reprezentanții studenților, inclusiv cu organizațiile studențești din instituția de învățământ superior de stat.

Pentru acordarea burselor sociale, în metodologiile proprii ale instituțiilor de învățământ superior de stat nu sunt prevăzute alte criterii academice în afara celui de promovabilitate.

Bursele sociale se acordă pe durata legală a programului de studii, până la împlinirea vârstei de 35 de ani.
Inseamna ca voi da câteva telefoane la secretariat sau ma voi interesa la alte persoane care au avut întâmplări asemănătoare. Va mulțumesc pentru răspuns și timpul acordat. Zi faina
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai bine este sa sunati la secretariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa socială student waresta waresta Buna ,am primit o sumă de bani prin money gram pot pierde bursa socială de la facultate? (vezi toată discuția)
Bună seara, doresc sa stiu un nepot de al meu la bursa studenți ... Jurj Petru Jurj Petru Bună seara, doresc sa stiu un nepot de al meu la bursa studenți familia monoparentala daca studetul nu realizează venit si provine familie monoparentala dar ... (vezi toată discuția)
Acordare burse Ioana324 Ioana324 Buna ziua! Conform noilor modificari aduse legii educatiei, conducerea Universitatii Al Ioan Cuza Iasi a hotarat ca un student îşi poate păstra bursa ... (vezi toată discuția)