avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Laborator de cofetarie mic, sub același acoperiș cu ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Laborator de cofetarie mic, sub același acoperiș cu casa de locuit

Buna ziua, ma interesează sa construiesc un laborator de cofetarie mic, sub același acoperiș cu casa de locuit. Mai exact, vrem sa ne construim casa de familie dar sa cuprindem și micul laborator care va avea intrările lui separate conform reglementărilor. Este posibil?
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:31, 4 Noiembrie 2024
Desigur, dacă respectați condițiile legale. Mai apoi va trebui să îl autorizați pentru producție

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Laborator cofetarie si om 994/2018 GB2017 GB2017 Am scos certificat de urbanism inainte de achizitie teren, pentru cladire mixta Laborator Cofetarie + locuinta etaj. In PUZ se permite pana in 250mp, ceea ce ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma laborator cofetarie elisay_99 elisay_99 Buna ziua, ma gandesc sa deschid un laborator de cofetarie-patiserie cu prajituri de casa,acest laborator sa fie chiar la domiciliul meu cu vanzare in regim ... (vezi toată discuția)