avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.locuiesc cu chirie într-o casă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.locuiesc cu chirie într-o casă naționalizată și ...

Buna ziua.locuiesc cu chirie într-o casă naționalizată și doresc sa o cumpar.suntem mai multi chiriași in curte.mi s-a spus că sunt obligata sa cumpăr teren din curte câți metri pătrați locuibili am.adica daca casa mea are 100 mp,sunt obligata sa cumpăr și 100 mp din curte.este adevărat?este lege ce mă obligă asta?
Cel mai recent răspuns: mariusn89 , utilizator 08:57, 4 Noiembrie 2024
Curtea aparține imobilului și se vinde și ea în indiviziune, tuturor.
Asta am înțeles.dar de ce mă obligă să cumpăr teren din curte în funcție de câți mp locuibili am?de ce nu se împarte terenul din curte în mod egal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine titlul de proprietate Cristina Popa Cristina Popa Buna ziua. Am cumparat in 1996 , prin lg.112 un imobil situat la curte cu suprafata de 8o mp.. Mentionez ca am obtinut proprietatea pe imobil , restul de 200 ... (vezi toată discuția)
Impozit pe terenul care nu este al meu ci inchiriat de la primarie anna_ema anna_ema Am cumparat o casa nationalizata si terenul de sub ea,dar curtea fiind prea scumpa am inchiriat-o de la primarie si platesc chirie pe terenul cu destinatia ... (vezi toată discuția)
Ajutor, sunt disperata! Anomiskaracuda Anomiskaracuda Cum se poate imparti un teren de 260 metri patrati plus casa in doua? Cadastristul ne-a facut schita de dezmembrare , dar primaria nu ne-a dat certificatul de ... (vezi toată discuția)