avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua sunt infirmieră debutanta din 18.03.2023 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua sunt infirmieră debutanta din 18.03.2023 în data ...

Bună ziua sunt infirmieră debutanta din 18.03.2023 în data de 16.10.2024 au zis că trebuie să facem dosarele pentru a participa la examen pe data de 31 .Menționez că noi suntem presați în luna ianuarie să ne facem listele cu concediul pe anul în curs.Eu din data de 29 figureze cu concediul 2 săptămână făcându-mi planuri din ianuarie pentru o ieșire din țară cu familia. Directoarea de îngrijiri ma anunțat că dacă nu merg la examen îmi desface contractual de muncă și o să rămân când vin din concediu fără loc de muncă dacă mi-am permis să îmi aleg familia și nu spitalul. Vă rog ajutați-mă au acest drept. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:15, 4 Noiembrie 2024
Vreau să mă bucur de acest concediu dar nu pot fiindcă nu știu dacă atunci când revin din concediu mai am un loc de muncă la spital.
Nu avem de unde sa stim noi ce va decide angajatorul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurir concediu odihna BX BX M-am uitat peste Codul Muncii, Capitolul III - Concediile si as avea cateva nelamuriri: 1. In ce conditii se poate refuza o cerere de concediu odihna unui ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna cu forta agent relatii cu clientii agent relatii cu clientii Buna seara. Sunt agent relatii cu clientii pentru o firma romaneasca. Proiectul in cadrul caruia lucrez presupune servicii de asistenta tehnica in limba ... (vezi toată discuția)
Durata si perioada concediului de odihna 666ate 666ate Buna,as dori raspuns la:1) Cum se calculeaza zilele de c.o. pe luna/an,avand in vedere ca am vechime totala in domeniu cam 25 de ani,dar lucrez aici din 13. ... (vezi toată discuția)