avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,sunt acuzat (plangere penala) in Italia pt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,sunt acuzat (plangere penala) in Italia pt articole ...

Buna ziua,sunt acuzat (plangere penala) in Italia pt aricole de lege care la noi nu exista,respectiv Articolil450 aliniatul 2,456,552 si 601 din codul penal si se continua cu aliniatul din articolul 111 din codul penal.Toate aceste acuzatii fiindu-mi aduse de catre fosta mea partenera! Va rog frumos ajutati-ma ,in curand va incepe procesul si nu vreau sa fiu condamnat!
Ce sa fac? In prezent,eu sunt in Romania si fosta partenera care a depus plangerea in Italia! Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:21, 4 Noiembrie 2024
Discutați cu un av italian sau un av român stabilit în Italia,care profesează în legislația respectiva.Nu va culcați pe ureche ca să nu va treziți când e prea târziu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta considerată furt in elveția! Remus9123 Remus9123 Un prieten de al meu lucrează curier in Austria și fiind greșeala de la ei s-a trezit cu un pachet in plus in mașina după ce le-a dus pe toate in ... (vezi toată discuția)
Partenerul meu nu își dă acordul ca eu să vin în vacanță cu copiii din italia. ce putem face? Gabriela G1011 Gabriela G1011 Eu si cei doi copii ai mei ne aflam in Italia, iar partenerul meu nu isi da acordul ca eu sa pot veni in vizita (2 saptamani) in Romania impreuna cu copiii. ... (vezi toată discuția)