avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu part time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu part time

Buna seara, va rog clarificati-mi o situație. Doresc să mă angajez cu contract de 4 ore. Care este salariul pe care angajatorul trebuie sa mi-l plătească( minim).? Cum se calculează? Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2024
Dana.m., utilizator
Cel mai recent răspuns: Dana.m. , utilizator 09:13, 4 Noiembrie 2024
3700 lei brut este salariul minim pentru 8 ore/zi ... la 4 ore/zi corespunde un salariul minim de 1850 lei brut/luna
Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, dacă conform măriri de salariu minim pe economie ... Eugen# Eugen# Bună seara, dacă conform măriri de salariu minim pe economie conform contractului primesc salariul mai mic de minim pe economie cei de făcut? (vezi toată discuția)
Salariul cenzor pensionar mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua, Spuneti-mi si mie va rog cum se calculeaza salariul unui cenzor pensionat la limita de varsta. Vrem sa i facem contract de munca la o suma neta ... (vezi toată discuția)
Modalitate de angajare cu remuneratie in functie de gradul de incarcare d_olaru d_olaru Doresc sa aflu cum se poate angaja cu contract de m-ca (sau conventie civila) in care sa fie prevazut salariul lunar (de 1500 lei, de exemplu) dar plata ... (vezi toată discuția)