avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara! În anul scolar 2022-2023 am fost ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara! În anul scolar 2022-2023 am fost profesor suplinitor ...

Bună seara!
În anul scolar 2022-2023 am fost profesor suplinitor necalificat la o unitate de învățământ. La sfârșitul anului 2023 am întrat în CIC. Întrebarea mea este: ar fi trebuit sa primesc prima de cariera didactica in anul 2023? Dacă da, as mai putea face ceva acum in acest sens pentru a primi prima?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua, În anul 2022-2023 am fost în concediul postnatal ... Dianna0512 Dianna0512 Bună ziua, În anul 2022-2023 am fost în concediul postnatal pană în noiembrie, iar apoi am intrat în CIC. Oare nu trebuia să primesc şi eu prima ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant Rafana Rafana Vechimea ca suplinitor necalificat se calculeaza ca vechime in invatamant la salariul de incadrare? Am 14 ani lucrati ca suplinitor necalificat si 10 ani ... (vezi toată discuția)
Profesor necalificat sfmaria sfmaria perioada in care am lucrat ca profesor necalificat se considera vechime in invatamant? (vezi toată discuția)