avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Despagubire din expropriere inregistrata in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Despagubire din expropriere inregistrata in contabilitatea ong

Buna ziua!Va rog daca se poate, sa ma ajutati cu o lamurire intr o speta.O asociatie non profit,a incasat in baza unei hotarari judecatoresti o suma din exproprierea unui imobil pe care l a detinut in patrimoniu.As vrea sa stiu aceasta suma despagubire primita de la guvern cum se inregistreaza in contabilitatea ong ,daca se considera ca venit si ce implicatii fiscale are.Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Asociatie non profit in domeniu medical. mariaserban58 mariaserban58 Nu am mai tinut contabilitatea unei asociatii non profit si totul este nou pentru mine. Va rog sa ma ajutati sa inteleg corect citeva aspecte legate de acest ... (vezi toată discuția)
Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate functionar public- organizație non profit danciu simona danciu simona Bună seara! Sunt functionar public la o primărie, iar seful meu vrea ca eu sa incasez sponsorizarile unei organizatii non profit . Vă rog să mă ajutați ... (vezi toată discuția)