Mi-am facut cont pe oblio.eu pentru un PFA, care intre timp l-am radiat. Le-am dat email pentru stergerea contului, si m-au sunat inapoi sa-mi zica ca trebuie sa le confirm ca intradevar eu sunt cel care a facut cererea(????). Desi am trimis emailul de pe acelasi cont de email cu care am contul inregistrat la ei. Pe langa asta m-au sunat pe nr pe care-l aveam si pe PFA.
Mi-au cerut copie a CI/Buletin, dovada ca am inchis PFA-ul(certificat de radiere), si o cerere scrisa(pe email) in care confirm ca vrea sa-l inchid.
Mi se pare extrem de neortodox ce cer ei aici. Cand am deschis contul nu m-au intrebat de CI, nici de PFA. Eu cred ca e o manarie ca sa nu piarda clienti, sa dea bine pe rapoarte.
In acelasi timp n-am nicio idee daca e sau nu legal ce mi-au cerut. Sincer n-as vrea sa le trimit actele respective, desi le am, mi se pare ridicol sa fac asta, mai ales ca nu a trebuie sa le ofer asa ceva la deschidere.
Abonament platit
Luchi
Am facut un abonament la avocatnet.ro si nu pot deschide nici un articol. Puteti verifica de ce? Am platit si nu m ati inregistrat ca abonat? Sau m ati ... (vezi toată discuția)